Bij ons krijgt u natuurlijk fabrieksgarantie zoals bij iedereen. 10 jaar op de zonnepanelen in zijn geheel en 25 jaar op de opbrengst. Ook op de door ons geleverde omvormers zit standaard 5 jaar garantie.

Bij ons kunt u echter ook garantie krijgen op de gehele installatie. Dus niet alleen een fabrieksgarantie maar een garantie die is herverzekerd los van de leverancier of fabriek.
Gaan uw panelen stuk maar is de fabriek failliet, wat helaas wel vaker gebeurt tegenwoordig, dan wordt het geheel toch onder garantie gerepareerd en indien nodig vervangen.

Ook op de omvormers kun u tot wel 20 jaar garantie krijgen. Voor een kleine meerprijs heeft u al 10 jaar garantie. Dit geldt bij SMA maar ook voor de veel goedkopere GOODWE Omvormers. De door ons gebruikte leveranciers zorgen ervoor dat uw defecte omvormer binnen een week weer operationeel is. Zo niet, dan wordt deze vervangen door een nieuwe.
Vooral in de maanden als de opbrengts van de zonnepanelen het hoogst is is het erg fijn om te weten dat uw installatie niet weken buiten bedrijf is.