Byssus levert en installeert ook uw cv ketel voor u, snel en professioneel.

Wij zijn Sterkin Erkend.

U kunt bij Byssus terecht voor:

Bij een kapotte ketel kunnen wij op zeer snel uw ketel vervangen, zodat u niet in de kou hoeft te zitten.

Een juiste keuze is van belang, daarom kan Byssus u hierin adviseren. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe HR CV ketel omdat u een stortdouche wil? In elke situatie kan Byssus u hierin de juiste keuze helpen maken.

HR Ketel

Een HR ketel, of hoog rendementsketel is een cv ketel die een hoger rendement behaalt door het koude retourwater voor te verwarmen met de rookgassen die ontstaan bij de verbranding in de ketel. Dit verwarmen gebeurt doordat de waterdamp in de rookgassen condenseert en daardoor de warmte deels overdraagt. Vanwege de condensvorming moet een HR ketel voorzien worden van een condensafvoer.

Combiketel

Een combiketel combineert het maken van warm water met het verwarmen van uw huis. Een combiketel.

Welk merk is voor mij geschikt?

Afhankelijk van uw woonsituatie en wensen kunnen we u adviseren wat het beste bij u past. Bekijk hier onze aanbod. Uw merk er niet bij of andere wensen? We maken graag een offerte op maat!

cv ketel installatie groningen drenthe friesland  cv ketel installatie en vervanging groningen friesland drenthe cv ketel installatie en vervanging groningen friesland drenthe cv ketel installatie en vervanging groningen friesland drenthecv ketel installatie en vervanging in groningen friesland en drenthe